Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ


21ος ΑΙΩΝΑΣ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΓΕΤΗ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ
ευρωΤΑΛΛΑΡΑ !!!

Στο Βελιγράδι έγινε η σύλληψη του ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς και παραδόθηκε στη Χάγη. Έτσι θα κερδίσει η «δικαιοσύνη» και θα τιμωρηθεί ο ηττημένος από τον ισχυρό γιατί δεν υποτάχθηκε σε αυτόν !!!
Το αντάλλαγμα της προδοσίας ενός λαού είναι, η ένταξη της Σερβίας στον «παράδεισο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η παράδοση του στη Μαφία των Κοσσοβάρων, του Κοσόβου που είναι το λίκνο του Σέρβικου έθνους και όχι των Κοσσοβάρων.

Πανηγυρίζουν για την σύλληψη και κάνουν δηλώσεις οι φονιάδες των Λαών της Σερβίας, του Ιράκ, της Παλαιστίνης, του Αφγανιστάν, των Κούρδων. Τα παγκοσμίου φήμης ΜΜΕ, ακόμη και της χώρας μας καθώς και πολιτικοί διαφόρων αποχρώσεων, άλλαξαν θέσεις. Ενώ κάποτε για τον εμφύλιο πόλεμο της Βοσνίας (1992-1995) και για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία το 1999 άλλα έγραφαν και άλλα έλεγαν.
Και όχι μόνο αυτό αλλά γράφουν εν γνώσει τους, ότι πλαστογραφούν την αλήθεια.

Τα ψέμα, οι ειρωνείες και οι κακίες, πάνε σύννεφο και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κακή εικόνα, πέραν της αλήθειας, σε βάρος του Κάρατζιτς και των Σέρβων και για να μη έχουν την ευθύνη των ψευδών ειδήσεων, τα αποδίδουν σε «μεγάλες και αντικειμενικές» πηγές όπως τα Γαλλικά πρακτορεία ειδήσεων , BBC κλπ.

Έχω μια δική μας εφημερίδα που έγραφε την εποχή που μεταφέραμε την ανθρωπιστική βοήθεια έχοντας μαζί μας δημοσιογράφους ως παρατηρητές της αποστολής στη Βοσνία. Τι έγραφαν τότε και τι γράφουν σήμερα; απορώ, την διαβάζω και λυπάμαι, ιδού ένα μικρό απόσπασμα :
………………………………………………………………………………………………...
«Μετά τις συμφωνίες του Ντέϊτον, το 1995, ο Κάρατζιτς «εξαφανίστηκε.
Οι φήμες τον ήθελαν να κρύβεται σε ορθόδοξα μοναστήρια, να έχει ξυρίσει το κεφάλι του …»
………………………………………………………………………………………………...
Η αλήθεια δεν είναι αυτή. Αυτή είναι παραπληροφόρηση. Εξετάσεις δίνουν για το μέλλον τους για να έχουν την δυνατότητα να βολευτούν κάπου, για να εξασφαλίσουν ένα ικανοποιητικό μισθό ή να συμμετέχουν σε κάποια σεμινάρια χρηματοδοτούμενα από την… Ε. Ε. …
Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δημοσιογράφοι στολίδια και όχι δολοφόνοι της δημοσιογραφίας. Αντικειμενικοί, σωστοί που ερευνούν την πληροφορία που τους δίνουν και προβάλλουν την πλευρά της αλήθειας και όχι του ψεύδους - της σκοπιμότητας …
Η παραπάνω δημοσίευση ότι ο Κάρατζιτς εξαφανίστηκε από το 1995 ήταν ψέμα πέρα για πέρα.

Το 1995 διέμενε στο Πάλαι, αυτή είναι η αλήθεια, είχε πολλές συναντήσεις με αξιόλογους ανθρώπους από πολλές χώρες, συζητήσεις και προβλέψεις που κατά την δική μου εκτίμηση-όσες αφορούσαν την χώρα μας- είναι μπροστά μας. Μετά το 1996 φυσικό ήταν να πάρει κάποια μέτρα, να προστατεύσει τον εαυτό του, γιατί οι λειτουργοί και τα όργανα της «δικαιοσύνης» είναι αδίστακτοι.
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας λοιπόν για την καθοδηγούμενη δημοσιογραφία και για τους δολοφόνους της δημοσιογραφίας !!!
Να είναι καλά η Ε.Ε., πληρώνει χοντρά για την προβολή της, για το κάθε τι που προβάλει την πολιτική της και τις απόψεις για κάθε θέμα που την ενδιαφέρει.
Σκοπός να κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο...
Τώρα όλα τα ξέχασαν οι υποκριτές. Ντροπή, ντροπή… Οι Έλληνες, ντρέπονται και βράζουν μέσα τους γι’ αυτά που ακούνε και διαβάζουν, γι’ αυτό τον ξεπεσμό και καταγγέλλουν αυτή την συμπεριφορά στις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους …

11 κατηγορίες εκκρεμούν –ψευδείς πέρα για πέρα- σε βάρος του και τις προβάλουν οι εφημερίδες μας !!!

Ως για τους μάρτυρες κατηγορίας έχουν προσληφθεί καταθέτουν όσα είναι απαραίτητα στους εργοδότες τους, για την καταδίκη των Σέρβων και την απαλλαγή των μουσουλμάνων και των κροατών. Άλλωστε δεν υπήρξαν εκ μέρους του ΔΠΔ διώξεις σε όλους τους μουσουλμάνους και κροάτες που διαπράξανε εγκλήματα πχ. δεν διώχτηκαν οι ηγέτες : της Κροατίας Φράνιο Τούτζμαν και μουσουλμάνων Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς. Αυτή είναι η μοίρα των ηττημένων του πολέμου.

Αυτές οι κατηγορίες αναφέρονται σε ένα άκυρο-παράνομο κατηγορητήριο, που το ανακοίνωσε η εισαγγελέας Κάρλα ντελ Πόντε όταν εξήλθε από τον Λευκό Οίκο όπου είχε συνάντηση για το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου με τον Κλίντον, αυτόν που βομβάρδισε την Γιουγκοσλαβία.

Τι θέλανε οι πολιτισμένοι της Δύσης , οι κροάτες και οι μουσουλμάνοι να εκδιώκουν από τις εστίες τους ή να σκοτώνουν Σέρβους, όπως έκαναν και ο Κάρατζιτς ή ο Μιλόσεβιτς να παρακολουθούν τις σφαγές των συμπατριωτών τους χωρίς να αντιδρούν;
Το θέαμα αυτό των σφαγών και των διωγμών των Σέρβων τον παρακολουθούσαν με χαρά , με ηδονή οι κύριοι, της δύσης και έκαναν τα πάντα ακόμη και προβοκάτσιες για να παρουσιάσουν τους Σέρβους ως στυγνούς εγκληματίες. Έριξαν ένα βλήμα στην αγορά του Σεράγεβο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν αρκετοί άμαχοι. Το ΝΑΤΟ για αυτή την εγκληματική πράξη, - θυμίζω ότι ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία ήταν εμφύλιος- κατηγόρησε τους Σέρβους και έστειλε τελεσίγραφο με προθεσμία που έληγε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 1994 Ώρα 12 βράδι, ότι θα βομβάρδιζαν το Πάλαι και το Βελιγράδι, αν δεν παρέδιδαν τους δράστες του εγκλήματος.

Λίγα λεπτά πριν λήξει το τελεσίγραφο αποκαλύφθηκε ότι αυτή την εγκληματική πράξη – προβοκάτσια – των δυτικών ήταν έργο των μουσουλμάνων…
Η αλήθεια είναι ότι οι Δυτικοί σύμμαχοι βοηθούσαν με στρατιωτικό υλικό κλπ τους κροάτες και τους μουσουλμάνους και ως θεατές χειροκροτούσαν, τους κροάτες όταν εκδίωξαν τους Σέρβους από την Κροατία ή από την Κράϊνα ( 250.000 Σέρβους) και τους μουσουλμάνους που είχαν μετατρέψει την Σρεμπρένιτσα ως ορμητήριο τους κι έκαναν επιδρομές στα γύρω χωριά και εν ψυχρώ έσφαζαν Σέρβους γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους.

Το τελευταίο η Σρεμπρένιτσα είναι ανακριβές όπως το παρουσιάζουν και έκαναν και ένα άγαλμα για την «γενοκτονία». Έβγαλαν δίσκο, μάζεψαν παραδάκι, έφτιαξαν το μνημείο που το ονομάζω «μνημείο προσβολής της αλήθειας».
Αν έγιναν εγκλήματα να ζητηθούν ευθύνες, ευθύνες από όλους, γιατί όλοι έχουν ευθύνες και όχι από αυτούς που δεν ήταν με την πλευρά των δυτικών. Να αναζητηθούν και να δικαστούν από δικαστήρια των χωρών τους. Όχι από Διεθνή Δικαστήρια ή δικαστήρια σκοπιμότητας ή δικαστήρια των ισχυρών ή δικαστήρια αυτών, που ο εμφύλιος πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και η διάλυση της, ήταν δικό τους σχέδιο και έργο.
Στο σκαμνί του κατηγορούμενου πρέπει να καθίσουν και οι ηγέτες της Δύσης, αυτοί κύρια ευθύνονται για όσα συνέβησαν…

Οι κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου, ντοκουμέντα οι προβοκάτσιες –έργο των ΗΠΑ, της ΕΕ σε βάρος των Σέρβων, η αλήθεια γι’ αυτά και για την Κάρλα ντελ Πόντε, επειδή είναι πολλές σελίδες μπορεί να τις αναζητήσει, όποιος επιθυμεί, στο περιοδικό «Συνεργασία των Λαών» (Ιδιαίτερα το Τεύχος Νο 15) www.bef.gr

Σημαντικό ερώτημα : Πως φθάσαμε στη λήξη του πολέμου στη Βοσνία;

Ο πόλεμος στη Βοσνία ήταν ένας εμφύλιος πόλεμος, δημιούργημα των ξένων όπως δημιούργημα των ξένων ήταν και ο εμφύλιος πόλεμος στη χώρα μας. Πρώτοι οι Γερμανοί θέλησαν να διαλύσουν την Γιουγκοσλαβία. Τα σχέδια ήταν έτοιμα, ήταν του Χίτλερ, υπήρχαν στην καγκελαρία όταν κατελήφθη το Βερολίνο από τους συμμάχους.

Ο Ράντοβαν Κάρατζιτς πρόεδρος των Σέρβων της Βοσνίας βλέποντας τις τραγικές συνέπειες που είχε ο εμφύλιος πόλεμος αποφάσισε να αποδεχθεί με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις του σχεδίου Βάνς και Όουεν που ήταν κομμένο και ραμμένο στις παραγγελίες των γερμανικών συμφερόντων και των βλέψεων του Βατικανού, ζήτησε την βοήθεια της Ελλάδας και φθάσαμε στο τέλος του εμφυλίου πολέμου, με την δημιουργία ενός κράτους, με δύο οντότητες.

Βοηθήθηκε στη προσπάθεια αυτή, έγινε συνάντηση με σκοπό την μεσολάβηση του τότε Υπουργού Εξωτερικών και σήμερα Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, που ήταν στην ομάδα επαφής για την Γιουγκοσλαβία… και ήλθε το τέλος του πολέμου. Ο Κάρατζιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της ειρήνευσης στη Βοσνία.

Οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ εκφράζουν την ικανοποίηση, τους γιατί επιτέλους βρέθηκαν στη Σερβία πολιτικοί που για μια χούφτα ευρωΤάλλαρα και για κάποιες άλλες υποσχέσεις "για μελλοντικές κολεγιές" να ξευτελίσουν τον αξιοπρεπή και υπερήφανο Λαό τους, παραδίνοντας τον ιδρυτή της Σέρβικης Δημοκρατίας της Βοσνίας, τον πατριώτη Ράντοβαν Κάρατζιτς, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο του Κλίντον, της Ε. Ε. και του ΝΑΤΟ, που επί 78 ημέρες βομβάρδιζαν ανηλεώς την Γιουγκοσλαβία βάζοντας στο περιθώριο ακόμη και τον ΟΗΕ, προξενώντας τεράστιες οικονομικές, οικολογικές κλπ καταστροφές στη Σερβία και σκοτώνοντας ή ακρωτηριάζοντας εκατοντάδες αμάχους (γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους) με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και πλουτωνίου, όπως είχαν κάνει και στη Βοσνία και μετά στο Ιράκ.
Αλήθεια όλα αυτά ξεχάστηκαν. Οι αρχιερείς της παραπληροφόρησης το έχουν καταφέρει. Άξιος ο μισθός τους !!!

Μη ξεχνάτε ότι τα ανθρωπάκια των Βρυξελλών τότε πλούτισαν τις γνώσεις μας με νέους όρους όπως “οι παράπλευρες απώλειες”, μη το ξεχνάτε !!!



Hashim Thasi - Javier Solana


Επιστράτευσαν για δηλώσεις και εκείνον τον Αμερικανό τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, που πήγαινο-ερχότανε, κάποτε, στο Βελιγράδι και κοβότανε δήθεν για την ειρήνη, ενώ στόχο είχε να εκβιάζει τον Μιλόσεβιτς, να προδώσει την πατρίδα του και τον Λαό του. Αυτός τότε μου θύμισε κάποιον έναν άλλο Αμερικανό, στην διάρκεια της Κυπριακής κρίσης τον Ιούλιο του 1974, που πηγαίνω- ερχότανε Αθήνα - Άγκυρα σε τρία λεπτά, που “πάσχιζε” για την ειρήνη αλλά στην πραγματικότητα έριχνε λάδι στη φωτιά …


Δηλώσεις έκανε η Αγκέλα Μέρκελ, ο Χαβιέ Σολάνα, ο Μπαν Κι Μουν κλπ΄

Που να είναι άραγε, εκείνη η παγόσμια γκουβερνάντα, η Μαντλέν Ολμπράϊτ ;

Ιδού : ασπάζεται τον Πρωθυπουργό του Κοσόβου.....


Madeleine Albright - Hashim Thasi

Αντί οι Κύριοι του Βελιγραδίου να ζητήσουν να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να ζητήσουν αποζημιώσεις για την χώρα τους πουλήθηκαν για μια χούφτα ευρωΤάλλαρα.
Στα νύχια λοιπόν, του γνωστού εξαρτώμενου από τους ισχυρούς "Δικαστηρίου" που υπηρετεί σκοπιμότητες και όχι την αληθινή δικαιοσύνη και εκτελεί εντολές των ισχυρών του πλανήτη μας, θα βρεθεί σε λίγο ο Κάρατζιτς.

Αγωνιά ο νέος εισαγγελέας του ΔΠΔ και ανυπομονεί να δει τον Κάρατζιτς κοντά του όπως κάποτε η κυρία Κάρλα ντελ Πόντε.

Τετάρτη -29 Ιουλίου 2008- τα ξημερώματα με αεροσκάφος του σέρβικου προτεκτοράτου έστειλαν τον Ράντοβαν Κάρατζιτς στη Χάγη όπως είχε συμφωνηθεί πριν από δύο εβδομάδες. Έπραξαν όπως είχε πράξει ο αείμνηστος Ζόραν Τζίτζιτς που παρέδωσε τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Η κυβέρνηση της Σερβίας του Μπόριτς Τάντιτς και του Ίβιτσα Ντάτσιτς εκτελούν πιστά τις εντολές των Δυτικών που δεν δέχονται καθυστερήσεις.
Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς είναι ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού κόμματος του Μιλόσεβιτς προεκλογικά δήλωνε ότι θα συνεργαζόταν για κυβέρνηση με τον Βόιτσλαβ Κοστούνιτσα, ότι ήταν αντίθετος με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, και με τις απαιτήσεις του ΔΠΔ της Χάγης.
Προεκλογικά δεν ήταν στο φιλοευρωπαϊκό συνασπισμό αλλά εντάχθηκε μετά τις εκλογές.
Γρήγορα θα δούμε τι θέσει θα πάρει και για το Κόσοβο μια και οι Δυτικοί βιάζονται για την μονομερή απόσχισή του από την Σερβία.

Για την Κάρλα ντελ Πόντε οι Σέρβοι ήταν εγκληματίες, ενώ οι Κροάτες που σάρωσαν την Κράινα το 1995 και δεν έμεινε ούτε ένα σέρβικο γατί (εκδιώχθηκαν 250.000 και πλέον Σέρβοι από τον τόπο που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν οικογένειες), οι Μουσουλμάνοι που θέλησαν την δημιουργία Μουσουλμανικού κράτους στην Ευρώπη εξοντώνοντας Σέρβους και οι Κοσοβάροι UCK, είναι τα θύματα των Σέρβων.

Πηγές πλουτισμού για την Μαφία που κυβερνά το Κόσοβο είναι η πορνεία, τα ναρκωτικά, το εμπόριο όπλων και των ανθρωπίνων οργάνων. Έχουν στενές σχέσεις με την τρομοκρατία και τον Οσάμα μπιν Λάντεν.

Έχουν εκπαιδευτεί σε μυστικά στρατόπεδα στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και αλλού.

Μοναδικό όνειρο της Κάρλα ντελ Πόντε ήταν η σύλληψη και η εξόντωση του Μιλόσεβιτς, του Κάρατζιτς και του στρατηγού Μπλάτιτς. Τον Μιλόσεβιτς τον τέλειωσε όχι μόνο αυτή, αλλά και το κόμμα του το «Σοσιαλιστικό» του Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα βιβλίο της με τον τίτλο «Το κυνήγι : Εγώ και οι Εγκληματίες Πολέμου». Η Κάρλα ντελ Πόντε ήταν επί σειρά ετών εισαγγελέας του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Σήμερα είναι πρέσβης της Ελβετίας στην Αργεντινή και το βιβλίο της συγκλονίζει την κοινή γνώμη καθώς εμφανίζει για πρώτη φορά τη φρίκη από εγκλήματα που δεν ερευνήθηκαν ποτέ, τη συγκάλυψη που ακολούθησε και τις ευθύνες ανθρώπων που εξακολουθούν να κατέχουν ιδιαίτερα σημαντικές θέσεις.


Η Κάρλα ντελ Πόντε γράφει ότι δέχθηκε πληροφορίες από αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες άνδρες του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου» (UCK), απήγαγαν πάνω από 300 νεαρούς Σέρβους τους οδήγησαν σε κάποιο χειρουργείο, για αφαίρεση οργάνων και θανάτωση. Άραγε μόνο αυτά έγιναν;

Κατηγορεί ευθέως τον σημερινό ηγέτη του Κοσόβου και τότε αρχηγό του UCK Χασίμ Θάτσι για τα εγκλήματα και τον πλουτισμό του από το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, από το 1999, όπως και τον τότε επικεφαλής των δυνάμεων ΟΗΕ (UNMIK) στο Κόσσοβο και σημερινό υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ για τη συγκάλυψη που έγινε και αναφέρει με λεπτομέρειες τα ανατριχιαστικά γεγονότα με τις απαγωγές και τις δολοφονίες για αφαίρεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Τους ισχυρισμούς της Κάρλα ντελ Πόντε και για την αυτοψία που έγινε επιβεβαιώνει και η πρώην βοηθός της, Φλοράνς Άρτμαν, η οποία δήλωσε ότι η ελβετίδα εισαγγελέας παρεμποδίστηκε από τους αξιωματούχους του ΟΗΕ όταν θέλησε να ασκήσει διώξεις και κατά των Αλβανών ενόχων.
Η ζωή έχει αποδείξει ότι αυτός είναι ο ρόλος – βρώμικος-, των αξιωματούχων του ΟΗΕ χωρίς καμία εξαίρεση και ανεξαρτήτως βαθμού !!!
Θυμάμαι εκείνον τον Μπούτρο Μούτρο Γκάλι τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ που κατηγορήθηκε για ανάμιξη στο σκάνδαλο του «προγράμματος για τρόφιμα» και για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξε την περίοδο του πολέμου της Βοσνίας σε βάρος των Σέρβων.
Επέτρεψε σε στρατιωτικούς της Κροατίας, τον Αύγουστο του 1995, να εισέλθουν στην ζώνη των κυανοκράνων και να χρησιμοποιήσουν το παρατηρητήριο τους για αναγνώριση του εδάφους και έτσι προετοίμασαν την μεγάλη επίθεση των Κροατών στη Κράϊνα με συνέπεια τον ξεριζωμό των 250.000 Σέρβων.
Μη ξεχνάμε και τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Κόσοβο το πρώην Πρόεδρο της Φιλανδίας Μάρτι Αχτισάαρι με τις διασυνδέσεις του με την αλβανική μαφία και τον χρηματισμό του προκειμένου να εισηγηθεί την ανεξαρτησία της επαρχίας του Κοσόβου από την Σερβία…
Για την μεγάλη του προσφορά στους ισχυρούς του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ
Η γερμανική μυστική υπηρεσία διαπίστωσε ότι 2 εκατ. ευρώ (2.68 εκατ. δολ.) έχουν μεταφερθεί άμεσα στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του Αχτισάαρι. Τα ποσά δόθηκαν στον απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών σε μετρητά τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, φτάνοντας συνολικά τα 40 εκατ. ευρώ.
Μετά τη δημοσίευση του βιβλίου της Κάρλα ντελ Πόντε στις 3 Απριλίου 2008 το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ζήτησε επίσημα από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για τα εγκλήματα που διέπραξε ο UCK εναντίον των Σέρβων στο Κόσσοβο.

Στις 2 Απριλίου 2008 το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είχε απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες τον πρώην «πρωθυπουργό» του Κοσσόβου Ραμούς Χαραντινάϊ, καθώς κανείς από τους μάρτυρες κατηγορίας δεν προσήλθε για κατάθεση εναντίον του στη δίκη.
Στο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας δίδεται έμφαση στα εγκλήματα που διέπραξαν οι παραστρατιωτικοί του UCK οι οποίοι δρούσαν κάτω από τις εντολές του Χαραντινάϊ και του σημερινού ηγέτη του «ανεξάρτητου» Κοσσόβου Χασίμ Θάτσι.
Απέκρυψε λοιπόν η Κυρία «χάριν της δικαιοσύνης», και με την συμβουλή του κ. Μπερνάρ Κουσνέρ σήμερα Υπουργού εξωτερικών του Σαρκοζί τότε διοικητή των δυνάμεων ΟΗΕ (UNMIK) του Κοσόβου, τα εγκλήματα και τον πλουτισμό του σημερινού πρωθυπουργού του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι από το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και προχώρησε στις αποκαλύψεις αυτές.

Τύψεις συνειδήσεως άραγε ή κάτι άλλο ;

Το αξίωμα αυτό του Διοικητή του Κοσσυφοπεδίου που έλαβε ο Μπερνάρ Κουσνέρ ήταν η αμοιβή του για την πολιτική μια και είναι ο εμπνευστής των «Ανθρωπιστικών Επεμβάσεων», δηλαδή, υπέρ της χρήσης ένοπλης βίας για όσους δεν υποτάσσονται στη θέληση των ισχυρών του πλανήτη μας …

ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΣΝΕΡ :

ΕΙΝΑΙ ; Σοσιαλιστής, Συντηρητικός, Νέοφιλελεύθερος … λίγο απ΄ όλα. Χρειάζεται η ποικιλία στη πολιτική ζωή ... Υπουργός του Φρασουά Μιτεράν και σήμερα του Νικολά Σαρκοζί…
Η οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» :
«η ανθρωπιστική δράση πρέπει να είναι αμερόληπτη και ανεξάρτητη από κάθε πολιτική, οικονομική και θρησκευτική δύναμη» αυτό δεν άρεσε στον Κουσνέρ…
Η θέση αυτή της οργάνωσης ήταν και η αιτία που πέρασε στη μειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα το 1979, οπότε μη αντέχοντας αυτό, αποχώρησε από την οργάνωση και ...
Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατ’ επανάληψη τον μαύρισε ο Γαλλικός λαός..



Hashim Thasi- Bernard Jouchner- στρατηγός Michael

Τζάκσον Agim Ceku - στρατηγός Wesley Clarke


Ήταν όλοι τους ένας – ένας μετρημένοι γι΄ αυτό

που τους έταξε ο θεός του αυτοκράτορα Μπούς.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατ’ επανάληψη τον μαύρισε ο Γαλλικός λαό και τελευταία με τον πόλεμο στη Γεωργία απείλησε την Ρωσία με πρόταση για κυρώσεις της Ε. Ε. γιατί ο φίλος μας ο Πούτιν δεν ανέχεται τα παιχνίδια του αυτοκράτορα Μπούς . Και ... “πριν αλέκτωρ λαλήσει” δήλωσε ο Μέγας Κουσνέρ ότι δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο.


Και για να μη ξεχνάμε...

.... κάθε χρόνο στις (αρχές Αυγούστου) στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι πάνε χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να τιμήσουν τα θύματα της αμερικάνικης θηριωδίας, και να διατρανώσουν την θέληση των λαών για “ ειρήνη και όχι πια πόλεμος” ...


Πριν 33 χρόνια στις 6 Αυγούστου 1945,


χωρίς να υπάρχει στρατιωτική ανάγκη, ο πόλεμος βρισκόταν στο τέλος του, έτσι έλεγαν τότε οι μυστικές υπηρεσίες, οι ΗΠΑ έριξαν την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα.
Αποτέλεσμα αφανίστηκαν σε μηδέν χρόνο 80.000 άνθρωποι (έχασαν την ζωή τους περίπου 160.000 Ιάπωνες).
Τρεις ημέρες αργότερα η δεύτερη ατομική βόμβα έπεσε στο Ναγκασάκι. Αποτέλεσμα σκοτώθηκαν 75.000 επί τόπου (έχασαν την ζωή τους 100.000 Ιάπωνες).
Και συνεχίζουν να αυξάνονται τα θύματα από τις συνέπειες της ραδιενέργειας…
Αυτά δεν είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου